Onlajn borci u Vladi Crne Gore

Onlajn borci u Vladi Crne Gore 

 

 

 

Nerijetko u zadnje vrijeme srijećemo se sa ratnicima naoružanim do zuba, junacima, herojima i spasiocima po društvenim mrežama. Oni se obično kriju iza lažnih profila i rafalno pucaju, napadaju i vrijeđaju, uglavnom žene. Neko za platu, drugi za svoj ćeif. Ok! Sloboda govora je zaista ok, no "stradanje" je ogromno jer njihova sloboda najčešće ugrožava nečija prava.

 

No, to postaje prilično opasno jer čitanje ovih i ovakvih objava i poruka, sve više truje crnogorsko društvo u kome nažalost ni sa zvaničnih adresa nema svježijeg lijepog i civilizovanog primjera razmjene mišljenja, koji je doveo do nekakvog dogovora u interesu crnogorske države. 

 

 

Potpuno suprotno, u vlasti i uz vlast imamo onlajn ratnike, borce i branitelje nekih drugih država, dežurne pljuvače i narikače?!  A da nije mnogo za nesposobnjakoviće koji svoju državu uništavaju?! Po meni jeste, no crnogorski narod i dalje trpi!! 

 

Niđe u svijetu takve primjere ponosnih izdajnika svoje države nećete i ne možete naći. Najsvježiji primjer je poslanik Radulović, bivši, kažu, liberal. 

E pa bivši liberal u ekstazi zapjevao o Kosovu, hoće da ga brani, pjeva mu iz srca, slavi ga, gine za njega..

 

Puna mu usta Kosova, odbraniće ga svega mi oće, sve dok mu ponešto kaplje i sve dok mu je šira i uža porodica smještena po dubini, ima Radulović da ga brani iz petnija žila…Kad taj heroj krene sa svog balkona, neće se lako zaustaviti, živi bili pa viđeli! 

 

Vidim ismijavaju ga po internetu, kud će im duša, puštite čovjeka da se pripremi, da uhvati zalet, nije ni njemu lako, teški su to grijesi i breme iz devedesetih na njega, a u izdajnike niko vjere nema.  Jer ko jednom izda, opet će. Zato Branko i mora ostro i mora jače i mora snažnije!     

E, drugovi moji, velika je muka na Banja i slične mu. Nije to za svačiji želudac, to mogu ipak samo najgori među nama! 


A Crna Gora gleda, sluša, čudom se čudi, priča i prepričava…Svi čekaju i vjeruju da će ovakve tragikomične karikature same od sebe otići. A neće, jer ne zaboravimo tek pred jakim otporom dočekaćemo da ovi junaci viknu “operisan sam”..    


Može li niže?