Mehmed Adrović je odgovorio na upitnik udruženja MonteKöln vezano za Koronu virus

Mehmed Adrović,

 

Predsjednik Skupštine Opštine Petnica

 

 

 

 

1. Šta mislite o Korona virusu?

 

Korona virus je nevidljivi "ubica", vrlo opasan po zdravlje gradjana. Zato je potrebno da ozbiljno shvatimo da je ovo vanredna situacija tj. jedna od opasnijih i da se strogo pridržavamo pravila koja nam redovno prenose mediji, kako lokalne tako i sa državnog nivoa.

 

 

 

2. Kako provodite vrijeme u karantinu/samoizolaciji?

 

U Karantinu nijesam, sve moguće poslove obavljam iz kuće, vrlo rijetko se krećem samo kad je velika obaveza koja se ne može riješiti na drugi način. Sobzirom da sam predsjednik Skupštine Opštine podjem kratko na posao i uz pridržavanje zaštite, maska i rukavice, odradim ono sto je hitno. Vraćam se kući odakle zavrsavam ostale obaveze elektronskim putem.

 

 

3. Šta poručujete našim građanima?Gradjanima poručujem da #ostanudoma, poštuju preporuke Vlade Crne Gore i Nacionalnog Koordinacionog tijela, da prijave sve koji imaju rešenje o samoizolaciji i karantinu a ne poštuju ga, ne drže socijalnu distancu, kao i to da bez potrebe ne izlaze iz kuće jer tako će sačuvati zdravlje sebi, svojoj porodici, prijateljima i sačuvati nasu državu Crnu Goru. Da je vječna naša Crna Gora!